lite om partille

Jag orkar inte lägga in bilderna från partille, kalla mig lat. 521 bilder från systemkameran ( de tre sista dagarna ) , och några från mobilen .. De från mobilen har erica redan lagt in på hennes blogg, så ni kan se dem där.
Jag kan berätta lite istället , kortfattat.


tisdag ;
Klockan 10.10 gick tåget från Ystad till Malmö, sedan vidare till Göteborg ! Efter att ha yrat runt i hettan i göteborg med resväskorna , så hittade vi till skolan och tvingades gå upp för fyra trappor med alla våra väskor, puh.
VI åt på skolan , och därefter stack vi till Liseberg och knarkade karuseller till tio. Miiiiiih , love it.

onsdag ;
Två matcher på eftermiddagen , vi vann båda , och på kvällen stack vi till Scandinavium för att se på invigningen, sjukt kul. Man skrek så man blev helt hes , höhö.
Dagens replik ; rör er när ni står stilla ! ( när vi stod för stilla när vi skulle värma upp )

torsdag ;
Två matcher idag med. En av dem vann vi , den andra förlorade vi . På kvällen stack några till discot , och vi andra till Liseberg för att äta och åka Balder en gång, därefter stack även vi till discot i en timme. Det var trevligt , men svettigt.. haha . & Lovisa dissade en polsk kille som började dansa med henne , hon bara ; I HAVE I BOYFRIEND.
HAHAHHAHA , så jävla kul ;d
När vi väntade på spårvagnen hem efter discot , så började Rickard , Mats och Fjös typ prata med fyra stycken killar från Göteborg , om typ hur man dansade och blablabla , sen började vi prata skånska med hem. HAHAH. ( Skolpojkarna på Youtube , hahahah ).

fredag ;
En match på förmiddagen , och 'lediga' på eftermiddagen , då vi stack och badade. Jag brände ryggen , det var iiiinte skönt. ;$
När vi senare kom till baka till skolan , så mötte vi några tyskar , som vi spelade handboll / fotboll och pratade med ett tag , och vi pratade även med våra grannar , schweizarna . Yay .
Tidigare under fredagen pratade vi även med polacken som lovisa dissade , och deras lag.

lördag ;
A-slutspel . Vi kom tvåa i vår grupp , och tvingades därför gå upp klockan sex, puh .
Första matchen vann vi, dock åkte vi ut i andra matchen , 16-delsfinalen , mot ett danskt ( eller var de kanske ett norskt? ) lag , detta lag vann sedan hela cupen. Men skitbra insats , alla pandoriter !
På kvällen stack vi till discot , det var mycket trevligt.
( Förlåt åter igen , Amanda )'

söndag ;
redan dax för hemfärd. Packa , och därefter sticka till stationen. Medan vi väntade på tåget , så ringde / smsade polackerna , och tre av dem kom till stationen för att prata i tio minuter och säga hejdå till oss .
Grrrr , Amanda ..
Tåget hem. Astrött på mellanlandningen i Malmö. Tåget till Ystad , jag, Lovisa & Amanda flummade som faaaan , så jävla kul.


Tack för denna veckan .
Det har verkligen varit superkul.
Ni har gjort veckan minnesvärd.
Tack för att ni finns, tjejer.
Ni betyder sjukt mycket för mig. §

Kommentarer

Lämna ett spår efter dig.

Ditt fina namn:
Besöker du min blogg ofta?

Din mejladress: (visas bara för mig)


Jag besöker gärna din blogg:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback